Ételallergia vizsgálatok

A táplálékintolerancia lassan már Európában is népbetegségnek számít, hiszen az emberek több mint negyven százalékának a mindennapjait keseríti meg.

A betegség oka a bél falának megváltozott, zavart felszívó funkciója. Károsodott áteresztőképesség esetén ugyanis részlegesen lebomlott táplálékmolekulák is a keringésbe jutnak, az aktiválódó immunrendszer által termelt IgG-típusú ellenanyagok pedig változatos tünetek megjelenéséhez vezetnek.

Molekuláris allergiavizsgálatainkban a következő újdonságokról tudunk beszámolni

Pollen panelünk (inhalatív molekuláris allergia) változott, a korábbi réti komócsin panel átalakult, kiegészült, a Pollen panelben mostantól a nyírfa és réti komócsin együtt a korábbihoz képest kedvezőbb áron szerepel. További információ
Földimogyoró panelünk (nutritív molekuláris vizsgálat) újdonsága, hogy kizárólag ebben elérhető az Ara h7 komponens. További információ
A Gyermek panel (nutritív molekuláris vizsgálat) új vizsgálat, mely tartalmazza a tej, tojás, földimogyoró vizsgálatokat. Ezek ugyan a leggyakoribb gyermekkori táplálékallergiák, de nevével ellentétben nem csak gyerekeknek ajánljuk! További információ
Bővült és immár kétfajta Rovarméreg panel áll pácienseink rendelkezésére (egyéb molekuláris allergia). A Rovarméreg panel I. a korábbi méh-darázs kombinációt tartalmazza továbbra is, a Rovarméreg panel II. a méh, darázs, lódarázs, európai papírdarázs méregre szűrhető. További információ

Újdonság, hogy mostantól a molekuláris allergiavizsgálatok esetén kérhető allergológus szakorvosi leletértékelés (leleten kerül feltüntetésre az írásos interpretáció).

  • Pollen panelünk (inhalatív molekuláris allergia) változott, a korábbi réti komócsin panel átalakult, kiegészült, a Pollen panelben mostantól a nyírfa és réti komócsin együtt a korábbihoz képest kedvezőbb áron szerepel.
  • Földimogyoró panelünk (nutritív molekuláris vizsgálat) újdonsága, hogy kizárólag ebben elérhető az Ara h7 komponens.
  • A Gyermek panel (nutritív molekuláris vizsgálat) új vizsgálat, mely tartalmazza a tej, tojás, földimogyoró vizsgálatokat. Ezek ugyan a leggyakoribb gyermekkori táplálékallergiák, de nevével ellentétben nem csak gyerekeknek ajánljuk!
  • Bővült és immár kétfajta Rovarméreg panel áll pácienseink rendelkezésére (egyéb molekuláris allergia). A Rovarméreg panel I. a korábbi méh-darázs kombinációt tartalmazza továbbra is, a Rovarméreg panel II. a méh, darázs, lódarázs, európai papírdarázs méregre szűrhető.

Újdonság, hogy mostantól a molekuláris allergiavizsgálatok esetén kérhető allergológus szakorvosi leletértékelés (leleten kerül feltüntetésre az írásos interpretáció).

Bővülnek allergiavizsgálataink is!

Mostantól több, mint 500-féle allergénből egyedileg is kiválasztható a vizsgálni kívánt típus.

Foglaljon időpontot most:

VIII. Baross utca 1.

I. Fő utca 56-58.

Üdvözlettel:
Radio Dental Extra Sanguis Kft csapata
Radio Dental Extra Kft csapata